Foodtrucks

Foodtrucks

Voor creatieve catering op het evenement, kun je uiteraard een kijkje nemen naar onze foodtrucks. De Asian Meals on Wheels zijn geïnspireerd met invloeden uit het Verre Oosten. Noodle salades, springrolls en gyoza’s zijn slechts een greep uit het veelzijdige aanbod.

Foodtrucks

Scroll naar beneden

Bamboo Wheels

Rijk vormgegeven met natuurlijke producten zoals bamboe en hout is deze wagen een absolute eyecatcher! We serveren hier fingerfood uit, variërend van Vietnamese loempia’s tot kip kung fu.

The Bar

The Bar is de nieuwste foodtruck van Mr. Long. Het bronzen uiterlijk doet ons denken aan de historische keizerrijken van Azië. Deze invloeden vinden we tevens terug in het menu van The Bar met als belangrijkste voorbeelden: Peking Duck pancakes, Banh Mi en Banh Xeo, sizzling Vietnamese pannenkoeken.

The Shop

Aziatisch eten staat voor gezond eten. Verse kruiden en ingrediënten leveren unieke gerechten op zoals noodle salads, summer rolls en pokébowls. Deze staan centraal in The Shop. Bijzonder smaakvol en bovenal super gezond!

Samenwerken aan de ultieme streetfood beleving voor de bezoekers?

We denken graag mee met de invulling van je food line-up. Via onderstaande link vragen wij enkele gegevens op, zodat wij precies een op maat gemaakt aanbod kunnen creëren. Na het achterlaten van de gegevens, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Offerte aanvragen